1. Akwitania | ser, pieczarki, szynka |
2. Alzacja | ser, jajko, pieczarki, szynka |
3. Bretania | ser, sos bolognese, kukurydza |
4. Langwedocja | szpinak, łosoś, śmietana, koper |
5. Centre | ser, boczek, szynka francuska, salami |
6. Burgundia | ser, jajko, czerwona fasola, kurczak |
7. Szampania | ser, szynka, ananas |
8. Normandia | ser, salami, pomidor, gorgonzola |
9. Owernia | ser, tuńczyk, kapary, oliwki |
10. Pikardia | ser, kurczak, szpinak, cebula |
11. Prowansja | ser, szynka parmeńska, pomidor, boczniaki |
12. Lotaryngia | ser, pomidor, tuńczyk, kukurydza |
13. Dolina loary | ser pleśniowy, łosoś, winogrono, oliwki |
14. Franche- Comte | ser pleśniowy, łosoś, szpinak, oliwki |
15. Nancy | ser pleśniowy, salami, winogrono, oliwki |
16. Mont Blanc | ser, kurczak, fasola, groszek, papryka, pesto ziołowe |
17. Monte Carlo | ser, kurczak, szpinak, gorgonzola, brokuł |
18. Dijon | ser, szybka, boczek, pieczarki, oliwka zielona, papryka peperoni, tabasco |
19. Avignon | sos bolognese, ser, pieczarki, papryka peperoni, cebula |
20. Wersalski | ser, jajko, boczniaki, oliwki, kiełki |
21. Alpejski | ser pleśniowy, mozarella, feta, camembert |
22. Loarański | ser, jajko, szpinak, pomidor |
23. Paryski | ser, szpinak, pomidor, pieczarki, kukurydza |
24. Pirenejski | ser pleśniowy, szpinak, papryka |
25. Rodański | ser, oliwki, pomidory, bazylia, kiełki |
26. Lotaryński | ser, szpinak, szparagi |
27. Napoleoński | ser, ogórek konserwowy, pomidor, szpinak, cebula |
28. Gujański | ser, brokuły, czerwona fasola |
29. Nicejski | ser pleśniowy, pomidor, orzechy |
30. Marsyliański | ser, szparagi, boczniaki |
31. Normandzki | ser, pieczarki, jajko, kiełki |
32. Amorski | ser, pieczarki, jajko, pomidor, szczypiorek |
33. Baisejski | ser pleśniowy, mozarella, pomidor, bazylia |
34. Carcassone | ser pleśniowy, szpinak, jajko, pomidor, kukurydza |
35. Europejski | ser, oscypek, szpinak, pomidor |
36. Ruski | ziemniaki, ser twarogowy, cebula, boczek, kefir |
40. z Paryża | ser biały, kokos, rodzynki |
41. z Tuluzy | ser biały, winogrono, banany, truskawki, chałwa |
42. Z Lyonu | prażone jabłka, cynamon |
43. Z Orange | ser biały, jagody |
44. Z Bordeaux | ser biały, maliny |
45. Z Saint- Tropez | ser biały, truskawki |
46. Z Saint - Etienne | ser biały, ananas |
47. Z Cannes | ser biały, brzoskwinie, ananas |
48. Z Rennes | nutella, banany, kokos |
49. Z Ardenów | ser biały, truskawki, melon |
50. Z Montpellier | ser biały, melon, orzechy |
51. Z Deauville | ser biały, jagody, maliny, borówki, mandarynki, maliny, brzoskwinie, truskawki |
52. z La Havre | ser biały, brzoskwinie, rodzynki, rum, polewa czekoladowa |
53. Z Orleanu | ser biały, brzoskwinie, ananas, mandarynki |
54. z Le Mans | ser biały, pomarańcza, kiwi |
55. z Nantes | Ser biały, brzoskwinie, gruszka |
56. z Amiens | ser biały, chałwa, orzechy |
57. Z Clermont - Ferrand | ser biały, rabarbar, czekolada, miód |
58. Marcepanowy sekret | ser biały, mandarynki, nutella, masa migdałowa z amaretto |
59. Abbeville | ser biały, mus jabłkowy, cynamon |
60. Limoges | nutrella, banan, migdały, polewa truskawkowa |
61. Gironde | ser biały, maliny, nutella, miód |
68.Krewetki | w sosie pietruszkowo czosnkowym podawane z pomidorami koktajlowymi i białym pieprzem |
69. Krewetki | w sosie szpinakowym z serem pleśniowym Paladin |
Macedonia | mix świezych owoców, sok z cytryny, miód |
Salmone | sałata lodowa i karbowana, łosoś, czarne oliwki, kapary, zielony ogórek, pomidor |
Zorba | mix, feta, ogórek, pomidor, papryka, szparagi, czerwona cebula, oliwki |
Cantal | mozarella, pomidor, szynka parmeńska |
Majotta | mix, orzechy włoskie, camembert, gorgonzola, winogrono |
Martynika | mix, pomidor, ogórek |
Korsyka | mix, kiełki słonecznika, tuńczyk, jajko, kukurydza, oliwki, pomidory |
FC | mix, boczek, kurczak, boczniaki, pomidory, dressing z musztardy francuskiej i Dijon |
Brest | mix, paluszki krabowe, kukurydza, cebula, kapary, pomidory koktajlowe |