Brushetta | 3 grzanki z włoskiego pieczywa z drobno posiekanymi pomidorkami, z oliwą z oliwek i bazylią |
Calamari Fritti | Kalmary panierowane w cieście, podawane z sosami aioli i picante, pieczywo |
Caprese | Mozzarella przekładana plastrami pomidorów, cebuli i listkami bazylii polana oliwą z oliwek i sos |
Carpacio di Manzo | Cienkie plastry polędwicy wołowej z rukolą i parmezanem, pieczywo |
Focaccia | placek chrupiącej focacci podawany z pesto ze świeżej bazylii, z suszonymi pomidorami albo w kla |
Involtini Di Zucchine Pomodoro E Mozarella | Roladki z grillowanej cukinii z suszonymi pomidorami, bazylią i mozzarellą posypane parmezanem, z |
Olive Marinate | Oliwki marynowane w oliwie z ziołami, czosnkiem, chili i cytryną |
Prosciutto E Melone | Szynka parmeńska na liściach młodego szpinaku z melonem i sosem balsamicznym, pieczywo |
Risotto Con Porcini | Oryginalne włoskie risotto z prawdziwkami |
Tartare Di Salmone | Tatar z drobno siekanego łososia podawany z cebulką, kaparami i chrupiącą ciabattą |
Verdure Alla Griglia | Mieszanka grillowanych warzyw (bakłażan, cukinia, papryka, pomidory i cebula) oprószone tartym pa |
Vitello Tonnato | Gotowana cielęcina w pysznym tuńczykowym sosie z kaparami, pieczywo |