wybierz język nauki
niemiecki
▼
wszystkie zestawy
moje zestawy
pomoc
załóż konto

angielski
francuski
hiszpański
włoski
das Eiweiß | białko | |
das Fett | tłuszcz | |
das Kohelnhydrat | węglowodan | |
der Mineralstoff | składnik mineralny | |
aufschlagen | rozbijać | |
aufschneiden | kroić | |
mit etwas belegen | obkładać czymś | |
bestreichen | smarować | |
die Buttermilch | maślanka | |
dick machen | tuczyć | |
enthalten | zawierać | |
garnieren | przybierać | |
das Getreideprodukt | produkt zbożowy | |
der Johannisbeersaft | sok z porzeczek | |
kalorienarm | niskokaloryczny | |
kalorienreich | kaloryczny | |
zu sich nehmen | spożywać | |
reich an | bogaty w | |
der Schnittlauch | szczypiorek | |
servieren | podawać | |
die Tomatenscheibe | plasterek pomidora | |
der Zuckerzusatz | dodatek cukru | |
wrzuć na fb
β27